Övrigt

274 dagar, 39 veckor, 9 månader.

Jag skriver detta niomånadersbrev lite för sent egentligen, sommaren har liksom bara sprungit ifrån oss. Samma vecka som du fyllde 9 månader åkte du på din första semester, en vecka i en röd stuga mitt i småländska skogen.Tyvärr var vädret inte riktigt på vår sida så vi tog det mest lugnt hemma i stugan, du spenderade tiden med att träna på att försöka dra dig upp mot det pyttelilla soffbordet, medan Friends gick i bakgrunden medan vi spelade Uno, åt alldeles för mycket fika och pappa och Ella grillade i regnet.

Även om du börjat lära dig att dra dig upp mot saker har du inte riktigt lärt dig hur du ska förflytta ännu. Till din stora frustration så klart. Men du är väl på väg och jag är övertygad att det kommer vara full fart på din inom en månad.

Din favoritgrej just nu är ett nytt ljud du lärde dig för ett par veckor sedan. Du drar med tungan mot dina nedre tänder och jollrar under tiden, det kan vara bland det gulligaste som finns! 

Du älskar att bada, du tycker om tomater och har äntligen börjat äta gröt. Du verkar inte så förtjust i fiskbullar och vägrar fortfarande välling. Precis som din storasyster hittar du musik i allt runt omkring dig, häromdagen dansade du till ljudet från maskinen som skalar potatis! Och så klart varje gång ett nytt Friends-avsnitt började under semestern.

Du vill gärna vara nära, i famnen, i knät, gosar och myser. Du stryker dina varma fingrar över mina armar och händer och trycker dina små fingertoppar mot undersidan av mina naglar. Det finns inget bättre än när du sitter hos mig och lutar ditt lilla huvud mot mig. 

Nästa gång jag ska sätta mig och skriva brev till dig, fyller du 1. Jag känner mig redan lite vemodig och nästan lite sorgsen. Men nu ska jag gå in och lägga mig bredvid dig i sovrummet och lyssna på när du snusar. Om jag inte råkar väcka dig när jag smyger in vill säga.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.