Bara ett och ett halvt år senare…

Blogg-comeback var det ja. Ha! Gick väl inte riktigt som planerat. Men skam den som ger sig eller? Har ju hänt en del sedan sist så att säga. Om sisådär två-tre veckor blir jag tvåbarnsmamma! A har hunnit med att vara hjärtsjuk (och blivit friskförklarad!), Ella har fått två nya kusiner och deras mammor har gift sig. Vår katt Stumpan gick tyvärr bort i höstas och min mamma har utökat sin familj med två nya kissar.

Ja det hinner hända en del på ett och ett halvt år, kan en ju säga. Och då har jag med min gravid-hjärna säkert glömt av massa viktigt när jag sitter här mitt i natten och försöker återuppliva bloggen, fast jag borde sova för att Ella garanterat kommer vecka mig halv sju i morgon bitti och jag under dagen ska orka städa lägenheten inför lite kalas på söndag. Jag fyller nämligen, tydligen, trettiofem då. Så kan det gå.